Ir al contenido

LLIGUES AUTONÒMIQUES: JORNADA FINAL

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

No hi va més.

Aquest cap de setmana es disputa la darrera jornada de les Lligues Autonòmiques a la seua Fase Regular. Després vindran les diferents fases finals i d’ascens/permanència.

Però, com sempre, el primer és abans i això és el que ens espera:

SUPERAUTONÒMICA

Grup 1

CTT Altea – Alicante TM B

La Torreta TM – Alicante TM

CTM Elda – CTM Ilicitano

Corriol Brisa del Mar – CTT Benissa

Dolores, 6 – CTM Alcoy, 0 (adelantado)

Amb l’Alicante TM primer i La Torreta i Ilicitano classificats per a la Fase Final, encara que encara no se sap qui serà segon i qui tercer, l’atenció està centrada a veure qui acompanyarà el CTM Alcoy en el descens. Altea i Alicante B s’enfronten a la trobada decisiva: el que perga perdrà la categoria i el que guanye jugarà per la permanència.

Ací tenim les formacions d’alteans i alacantins a la primera volta:

Grup 2

Nortehispana Pobla Vallbona – Tombatossals APE Cerámica

Carralero Eufòria Xàtiva – Castalia APE Cerámica

CTT La Nau – Santísimo Pro

Santísimo Onda – Recambios Vives

AD Valencia TM – CTT La Nau B

Per la part alta de la classificació la situació és similar a la del Grup 1: Santísimo Pro és primer i Valencia i la Nau l’acompanyaran a la Fase Final, encara que sense saber l’ordre.

A la imatge, AD Valencia TM y Santísimo Pro, dos dels equips que jugaran la Fase Final:

Fins a tres equips estan implicats a eludir el descens i la promoció de permanència. Una plaça de descens està adjudicada a Recambios Vives, que només podria arribar a igualar la Nau B i el Tombatossals, però té perdut el coeficient particular amb tots dos.

L’altra plaça de descens i la de promoció de permanència encara no estan adjudicades. Hi ha múltiples combinacions entre Carralero Eufòria, La Nau B i Tombatossals, encara que els de Xàtiva són els que ho tenen més fàcil: si guanyen es lliuren de qualsevol perill.

PRIMERA AUTONÒMICA

Grup 1

En aquest grup, el CTM Elda puja a Súper i La Vila Veterans, segon, i Penya Barcelonista Novelda, tercer, aniran a la Fase d’Ascens.

CTM Elda B baixa a Segona, mentre que per a l’altra plaça de descens estan empatats La Vila Promesas i Villena, un dels dos baixarà a Segona, encara que, en cas d’empat a punts, els de La Vila tenen a favor el coeficient particular .

Grup 2

Corriol Pizzeria El Racó necessita guanyar en la visita a l’Alzira Camarena per ser primer i pujar a Súper. Si no guanya, el Mancini Eufòria Xàtiva seria el que pujaria i els d’Oliva, amb el CTT La Vila Joiosa jugarien Promoció d’Ascens.

Per la cua, Carralero Eufòria Xàtiva ja està descendit i l’acompanyarà el Caixa Popular Xàtiva, que, en qualsevol cas d’empat amb altres equips, té perdut el coeficient particular.

Grup 3

Ribarroja Tomarial serà primer i pujarà, doncs, en cas de perdre i veure’s igualat per l’ATM Requena, el millora en el coeficient particular.

CTT Benicarló o Pobla de Farnals Aigua Pura acompanyaran els de Requena a la Fase d’Ascens.

Baixa el Mediterráneo Simec, però encara no és clara l’altra plaça de pèrdua de categoria. Són diversos els equips implicats.

SEGONA AUTONÒMICA

Grup 1

Ascendit el Macià Abela Crevillent des de fa diverses jornades.

El CTM Alcoi jugarà Fase d’Ascens i  l’acompanyaran CTM Torreta Elda o CTM Aspe A.

Grup 2

Idèntica situació que al Grup 1.

Ascendeix el CTT Altea A. Corriol Thinking Foods jugarà Promoció d’Ascens i l’acompanyaran TT Cablea Xàbia o Amigos TM.

Grup 3

Res no està decidit. Tres equips, CTT Carlet, AD Valencia TM C i ATM Requena B lluiten per la plaça d’ascens. Els que no ho aconseguixquen, jugaran la Promoció.

Última jornada i encara moltes coses en joc.

Tota la informació d’aquestes lligues es pot consultar a aquesta mateixa web.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Published inNoticias 2022

Se el primero en comentar

Deja un comentario