Ir al contenido

LLIGUES AUTONÒMIQUES: INSCRIPCIÓ OBERTA

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

La FTTCV ha publicat, a la Circular 30, la normativa per a la inscripció a les Lligues Autonòmiques de la temporada 22-23, així com el llistat d’equips amb dret a participar-hi, encara que fins que no es tinguen les inscripcions finals no seran definitius, perquè caldrà ajustar amb ascensos i/o descensos, depenent també de la participació a Lligues Nacionals.

20 equips tenen dret a disputar Superautonòmica, 30 ho tenen a Primera Autonòmica i la segona autonòmica és de lliure inscripció.

En aquest enllaç, el llistat d’equips:

LLISTAT D’EQUIPS

Termini d’inscripció

El termini per fer les inscripcions a aquestes Lligues, en les seues tres categories, finalitza el proper 27 de juliol, a les 23.59 hores.

Projecte de «Súper Femenina»

La FTTCV també anuncia la seua intenció de posar en marxa, per primera vegada, la Superautonòmica Femenina, el termini d’inscripció de la qual s’obrirà al setembre.

La idea és que aquesta Lliga es jugue per concentracions i pel Sistema Corbillón.

És una bona iniciativa per anar potenciant la nostra parcel·la femenina, ja que, en vista de la participació al Circuit Promeses, sembla que comença a haver-hi un important grup de jugadores que necessiten competició.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Published inNoticias 2022

Se el primero en comentar

Deja un comentario